Media

Die Zauberflöte

In 2023 deed Stan samen met Anne Slothouwer de eindregie voor een semi-concertante versie van ‘Die Zauberflöte’ voor de Nederlandse Reisopera. Er waren verschillende recensies en Stan deed interviews bij onder andere Met het oog op morgen en Brabant Cultureel.

Meer dan een handjevol rekwisieten en slim gekozen kledij is voor een overtuigende semi-enscenering niet nodig, blijkt op de première-avond in Enschede.
This must have been quite a challenge for all involved, however the end result was captivating, one which many will remember for a long time.

Het hart dat zichzelf verraadde - Collectief Ludvik

In 2020 schreef Stan de muziek voor het muziektheater-hoorspel ‘Het hart dat zichzelf verraadde’. Het hoorspel is te beluisteren via spotify, deezer en alle andere grote podcast-kanalen. Het hoorspel kreeg aandacht bij ondermeer NRC24Classics en Radio 5.

Luister hieronder de teaser. 

Residentie 2020 - Collectief Ludvik

Tijdens de eerste lockdown deed Collectief Ludvik een vooronderzoek naar een nieuwe voorstelling. Stan schreef hier meerdere nummers voor.

Zwevend

In 2018 schreef Stan de liederencyclus ‘Zwevend’, geïnspireerd op ‘Madame Bovary’ van Gustave Flaubert. Het werd gezongen door Anne Wielink en begeleidt door Ella Kamerich en Rosa Berman.